info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409


Werken bij dertec

Ben je altijd aan het sleutelen? Brommers uit elkaar halen of elke zaterdag onder de motorkap van je auto te vinden? Dan zoeken wij jou!

Voor onze assemblage-afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Ervaring/opleiding is een pré maar absoluut geen must. Wij zoeken vooral iemand die gemotiveerd is en zin heeft om samen met ons aan ons mooie product te werken.Notice: Undefined property: stdClass::$attributes in /home/dertec/domains/dertec.nl/public_html/plugins/content/doclink/doclink.php on line 325

Decision input

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in aandrijftechniek voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij leveren wereldwijd een unieke productlijn die door ons ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd wordt. Iedere medewerker is een belangrijke schakel in de ontwikkeling en optimalisatie van onze productlijn. Bij ons kom je terecht in een informeel bedrijf met een leuk, jong team, waar de sfeer goed is en iedereen hard werkt aan hetzelfde doel!

Education

Als assemblage medewerker zal je, afhankelijk van je kennis, een eerste periode ingewerkt worden om ons bedrijf en product te leren kennen. Daarna word je verantwoordelijk voor het assembleren van diverse elektro-motoren en tandwielkasten. Dit beperkt zich niet alleen tot sleutelen. Kwaliteitscontrole, optimalisatie van het huidige product en overleg met de Engineering afdeling voor nieuwe producten behoort allemaal tot de mogelijkheden binnen deze functie.

Teamwork

Eigen input en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Zo blijft je werk interessant voor jou en blijf je waardevol voor ons! We investeren graag in jou als persoon dus bieden mogelijkheden als trainingen, korte cursussen of mbo/hbo opleidingen. Als jij gemotiveerd bent en wil ontwikkelen, bieden wij die kans!


geinteresseerd?

klik dan hier