info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

Een complete lijn geavanceerde RVS aandrijvingen

De juiste aandrijving is cruciaal om machines en transportbanden lekker soepel te laten lopen. Speciaal voor industriële machinebouw en conveyortechniek ontwikkelde Dertec een zeer complete lijn RVS aandrijvingen die aan de hoogste standaarden voldoet. Deze RVS aandrijvingen zijn zelfs geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden.RVS aandrijvingen voor de meest veeleisende omstandigheden
De RVS aandrijvingen van Dertec zijn in eerste instantie geoptimaliseerd voor de voedingsmiddelenindustrie. Om hygiëne te waarborgen mogen vocht, vuil en bacteriën zich niet ophopen in de onderdelen van de RVS aandrijvingen. Daarom is er bij het ontwerp extra aandacht geweest voor de gladde vorm en afwerking, waardoor vuil zich niet kan hechten. De diverse ondrdelen zijn zo ontworpen dat vuilophoping zich tot een minimum beperkt. Inmiddels hebben ondernemers in zeer diverse branches de unieke vorm en prestaties van deze RVS aandrijvingen ontdekt en ingezet in hun eigen bedrijfsprocessen.

Een zeer complete lijn RVS aandrijvingen

Aansluitend op de vragen en eisen van onze afnemers is in de loop der jaren een zeer complete lijn RVS aandrijvingen ontwikkeld die nog steeds doorontwikkeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd de meest geavanceerde RVS aandrijvingen bij Dertec kan vinden. U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment modellen en opties in bijvoorbeeld draaistroommotoren, wormwielreductoren, coaxiale reductoren, vlakke tandwiel reductoren kegeltandwielreductoren en zelfs hypoid kegeltandwielreductoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse onderdelen, zoals conveyor onderdelen en lasmoeren. Al de Dertec RVS aandrijvingen worden in huis ontwikkeld en geassembleerd. Vanwege de hoge kwaliteit van deze RVS aandrijvingen vinden ze internationaal ook gretig aftrek.

Ouderwetse service bij geavanceerde RVS aandrijvingen

Bij Dertec kunt u natuurlijk terecht voor deskundig advies over RVS aandrijvingen en bouwonderdelen voor machinebouw en conveyortechniek, Daarnaast kunnen onze prospects en klanten rekenen op aandacht, goede communicatie, snelle levering en niet onbelangrijk: een goede prijs-kwaliteit verhouding. We nemen de tijd om met u samen te werken aan de beste oplossing voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar geavanceerde RVS aandrijvingen met een persoonlijke service tegen een scherpe prijs? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte via ons telefoonnummer +31 (0)71 409 2 409 of mailadres info@dertec.nl.