info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

RVS draaistroommotoren zijn een kostengunstig alternatief

Voor een kostengunstig alternatief voor standaard industriële RVS motoren kunt u denken aan RVS draaistroommotoren. Ook hiervoor kunt u terecht bij Dertec aandrijftechniek, de specialist in RVS elektromotoren en andere aandrijvingen voor machinebouw en conveyortechniek. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren over de inzet van RVS draaistroommotoren in uw productieproces of interne transport.

Vertrouwde kwaliteit RVS draaistroommotoren

Een goede keuze draagt bij aan een verlaagde TCO en heeft reeds in veel gevallen tot forse besparingen geleid. Zo voldoen de RVS draaistroommotoren van Dertec aan de allerlaatste energienormen en richtlijnen op het gebied van hygienisch ontwerpen en voedselveiligheid. Vanzelfsprekend zijn al onze elektromotoren voorzien van kwaliteitslagers, speciale smering, engineered seals en anti condens voorzieningen.

Al onze RVS draaistroommotoren zijn onderdeel van een hoogwaardig pakket aandrijftechniek voor machinebouw en conveyortechniek dat ontwikkeld is voor de meest veeleisende omstandigheden.

RVS draaistroommotoren in het assortiment

Het pakket RVS draaistroommotoren van Dertec bestaat onder andere uit 3 Fase motoren welke optioneel uit te voeren zijn met een rem en/of een encoder. De 3-fase elektromotor is leverbaar in uitvoeringen met 2, 4, 6 of 8 polen en voldoen aan de energieklasse IE3. De bijzondere wikkeling draagt bij aan een hoge efficiency en een lage mantel temperatuur. De motoren voldoen standaard aan IP66 doch zijn ook in IP69(K) leverbaar. De standaard ingebouwde PTC’s en Bi-Metalen bieden u de mogelijkheid de motoren te monitoren.

De elektromotoren zijn allemaal te verkrijgen voor standaard spanningen, maar in overleg zijn afwijkende spanningen te realiseren. Naast de standaard RVS AC IE3 draaistroommotoren bied Dertec RVS motoren in de Energieklasse IE4 met rendementen die ruimschoots voldoen aan de geldende normen en een bijdrage leveren aan verlagen van de TCO en het milieu.

De Dertec RVS motoren zijn leverbaar in zowel voet- alsook flensbevestiging of combinaties daarvan. Assemblage in eigen omgeving maakt een vlotte levering mogelijk. Voor vele situaties heeft Dertec pasklare slimme oplossingen. Een goede keuze draagt bij aan een verlaagde TCO en heeft reeds in veel gevallen tot forse besparingen geleid.

Betrouwbare partner voor RVS draaistroommotoren

Al jarenlang is Dertec een betrouwbare naam in aandrijftechniek, die samen met fabrieken, distributeurs en klanten een zeer compleet pakket van RVS draaistroommotoren en andere aandrijvingen voor machinebouw en interne transportsystemen heeft ontwikkeld, zoals spindel elementen, reductoren, variatoren, elektromotoren en conveyor parts. U kunt bij ons verwachten dat u deskundig advies en persoonlijke aandacht krijgt, uw bestelling snel geleverd wordt en de prijs-kwalteit uitstekend is. Wilt u weten of RVS draaistroommotoren ook voor u de kostenbesparende oplossing zijn? Bel of mail gerust naar +31 (0)71 409 2 409 of info@dertec.nl kunt u contact met ons opnemen. Samen met u zoeken we naar een optimale oplossing voor uw bedrijf.