info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

RVS Motoren speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie wordt het uiterste gevraagd op het gebied van hygiëne. Dat stelt dus ook extra hoge eisen aan de RVS motoren in de machines en transportbanden. Daarom ontwikkelde Dertec een lijn RVS motoren met een geheel eigen gladde ronde vormgeving en unieke prestaties. Deze prestaties maken de RVS motoren ook aantrekkelijk voor ondernemers in andere branches. Bij Dertec vindt u hoogwaardige aandrijftechniek voor al uw machines en interne transport.

Voedingsmiddelenindustrie stelt extra eisen aan RVS motoren

Het vocht dat vrijkomt bij de industriële bereiding en verwerking van voedingsmiddelen en het belang van een hygiëne stelt bijzondere eisen aan de RVS motoren in de machines en de transportbanden die in de voedingsmiddelenindustrie worden gebruikt. De behuizing van de RVS motoren van Dertec hebben daarom een uniek organisch design. Tot en met de kleinste details is alles rond vormgeven en glad afgewerkt, zodat vuil geen kans krijgt zich op te hopen of zich te hechten. De ronde, goed afsluitbare Easy Clean klemmenkast is eenvoudig schoon te maken. Zelfs het typeschild heeft plaats gemaakt voor een type aanduiding die direct in de behuizing gelaserd is. Er is geen enkel kier of naad waar viezigheid of bacteriën veilig in kunnen gaan zitten.

Volop keuze in RVS motoren

Inmiddels worden de RVS motoren ingezet in diverse branches, zowel in doorsnee als in veeleisende omstandigheden en hebben deze RVS motoren hun kwaliteit bewezen. De RVS motoren zijn standaard uitgevoerd met PTC’s en Bi-Metalen. De speciale beluchters dragen bij aan het verlagen van condensvorming waardoor beschadiging van lagers en wikkelingen gereduceerd wordt. De speciale voorzieningen dragen bij aan een verhoogde bescherming tegen binnendringend vocht en maakt bescherming tot IP69(K) mogelijk. Zo blijven de RVS motoren onder de meest extreme omstandigheden vlekkeloos functioneren. Er zijn zeer diverse modellen beschikbaar in flens- of voetuitvoering, in diverse bouwgroottes en huisgroottes.

Geavanceerde RVS motoren met ouderwetse aandacht en vakmanschap

Dertec combineert geavanceerde RVS motoren met ouderwets vakmanschap en persoonlijke aandacht voor klanten. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket RVS motoren en RVS aandrijftechniek, zoals RVS reductoren en RVS variatoren. Al deze onderdelen zijn robuust en duurzaam, worden snel geleverd en hebben uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer informatie over RVS motoren of een offerte aanvragen? Via +31 (0)71 409 2 409 of info@dertec.nl kunt u contact met ons opnemen.