info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

De beste RVS reductoren voor uw bedrijf

In de meeste industriële processen, zoals productie en transport worden motoren gebruikt om machines aan te drijven. Reductoren zijn cruciaal om het toerental en koppel van deze motoren aan te passen aan de specifieke machine. Met de RVS reductoren van Dertec heeft u altijd de meest efficiënte aandrijving voor al uw machines en transportbanden. Met deze RVS reductoren geniet u jaren van tevreden spinnende machines.

Altijd de perfecte RVS reductoren voor uw bedrijf

Dertec biedt een zeer complete lijn hoogwaardige RVS reductoren. U kunt kiezen uit een keur aan types en modellen in verschillende uitvoeringen met diverse opties. Zo kunt u bij ons terecht voor coaxiale motorreductoren, vlakke opsteek reductoren, haakse reductoren kegelwiel- en wormwiel reductoren. Een aantal van deze RVS reductoren zijn te verkrijgen in 2 of 3 traps uitvoering. De Dertec holle of volle as diameters komen overeen met in de markt toegepaste afmetingen. De ashoogtes en de voetmaten overeen komen met de meest voorkomende afmetingen, waardoor het meestal mogelijk is om oude gietijzeren, gelakte of gecoate aandrijvingen te vervangen door deze gloednieuwe RVS reductoren.

Hoogwaardige RVS reductoren

Alle RVS reductoren van Dertec zijn gemaakt van de beste materialen en ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden, zoals de hygiënische eisen in de voedingsindustrie. Het is daarom mogelijk om een verklaring te verkrijgen voor halal, kosher of notenvrije bereiding. De kwaliteit van deze RVS reductoren onderscheidt zich vooral door het ronde, gladde ontwerp waardoor er zich geen vuil kan ophopen op of hechten aan de RVS reductoren. Daarnaast zijn de RVS reductoren zo robuust dat hoge secundaire koppels en overbrengingsverhoudingen geen enkel probleem vormen.

RVS reductoren met de optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Naast hoogwaardige aandrijftechniek, zoals RVS reductoren, frequentieregelaars, motors, spindel elementen en variatoren kunt u bij Dertec een uitstekende service verwachten. Onze deskundige medewerkers geven u persoonlijk advies, ons pakket is zeer compleet, de levertijden snel en u zult verbaasd zijn over de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Als specialist in aandrijf- en conveyortechniek zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u meer weten over onze RVS reductoren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +31 (0)71 409 2 409 of te mailen naar info@dertec.nl. Onze medewerkers zitten voor u klaar.