info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

De optimale keuze in RVS tandwielkasten

Het uitkiezen van de juiste RVS tandwielkasten vraagt om specialistische kennis. Zeker als u wilt profiteren van maximaal rendement en duurzaamheid en de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Bij Dertec aandrijftechniek werkt alleen deskundig en gekwalificeerd personeel dat de tijd neemt om u te adviseren over de allerbeste hoogwaardige RVS tandwielkasten voor uw machines en conveyortechniek.

Kwaliteit voorop bij RVS tandwielkasten

Bij Dertec staat kwaliteit en service voorop. De intensieve samenwerking met fabrieken en distributeurs heeft geleid tot een ongekend compleet pakket van de allerbeste producten op het gebied van aandrijftechniek. Hoge kwaliteit van de slijtvaste materialen en de robuuste ronde en gladde vormgegeven behuizing zorgen ervoor dat hoge overbrengverhouding en secundair koppel mogelijk zijn. Wij helpen u bovendien om precies het juiste type en met name de juiste afmetingen te vinden. Te grote RVS tandwielkasten kosten u onnodig veel geld, en stilstand van machines door onjuiste RVS tandwielkasten is bijzonder kostbaar. Onze medewerkers adviseren u zorgvuldig, zodat u de bedrijfszekerheid heeft van een machinepark dat feilloos werkt en u het hoogst mogelijke rendement behaalt.

Het ruime assortiment RVS tandwielkasten

Het assortiment RVS tandwielkasten is zeer uitgebreid. U kunt vele types krijgen in diverse modellen met een keur aan opties en natuurlijk in verschillende bouwgroottes. Op die manier bent u verzekerd van de optimale RVS tandwielkasten voor uw bedrijfprocessen. Naast haakse tandwielkasten hebben wij ook kegelwielkasten, wormwielkasten, planetaire tandwielkasten, coaxiale tandwielkasten, vlakke en opsteek tandwielkasten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor speciaalaandrijvingen. RVS tandwielkasten hebben een allemaal een hoog rendement en met name de FK serie bestaat uit energiebesparende en milieuvriendelijke RVS tandwielkasten.

RVS tandwielkasten met superservice

Bij Dertec hoeft u niet lang te wachten op uw RVS tandwielkasten. Door de snelle levering staan uw machines binnen no-time weer volop te draaien. Ook al is de levering snel, onze gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers nemen ouderwets de tijd om u deskundig advies te geven. U krijgt de persoonlijke aandacht die nodig is voor het optimale resultaat. Als u nog vragen heeft over RVS tandwielkasten of een afspraak wil maken voor een adviesgesprek kunt u gewoon bellen of mailen naar +31 (0)71 409 2 409 of info@dertec.nl. Wij helpen u graag.