info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

RVS Wormwielkast met uitstekende prestaties

U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw bedrijf en dat geldt ook voor de aandrijving van machines. Met een RVS wormwielkast van Dertec weet u zeker dat u een robuuste reductor hebt die aan de hoogste eisen voldoet waardoor al uw machines en conveyors soepel lopen. Wij kijken samen met u welke RVS wormwielkast het meest geschikt is voor uw productie- en transportproces.

RVS wormwielkast voor de voedingsmiddelen industrie

In de voedingsmiddelenindustrie staat hygiëne voorop en dat geldt dan ook voor de RVS wormwielkast die de machines aandrijft. Dertec heeft daarom de RVS wormwielkast zo ontworpen dat vuil, vocht en bacteriën geen kans krijgen om zich op te hopen of te hechten aan onderdelen van de wormwielvertrager. Door het unieke ronde gladde en organische design en de standaard foodgrade smering is de RVS wormwielkast zelfs geschikt om kosher, halal of notenvrij te bereiden. Door de Dertec RVS wormwielkast wordt voeding onder de meest hygiënische omstandigheden verwerkt en getransporteerd.

Kwaliteit en opties van de RVS wormwielkast

Het unieke ontwerp en de uitstekende prestaties van de RVS wormwielkast van Dertec zijn ook ontdekt in andere branches en wordt succesvol toegepast in een grote diversiteit aan machines en transportbanden. U kunt kiezen uit een compleet assortiment modellen met een brede range aan overbrengingsverhoudingen. Om te controleren op eventuele lekkages ondergaat elke RVS wormwielkast
Tijdens het produktieproces een volledige druktest. Door onze uiterst zorgvuldige kwaliteitscontrole krijgt u altijd een topproduct.

De gunstige prijs en service bij de RVS wormwielkast

U hoeft voor de topkwaliteit RVS wormwielkast van Dertec zeker niet de hoofdprijs te betalen. Al onze aandrijvingen en onderdelen, zoals RVS motoren, RVS reductoren en RVS variatoren, kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast kunt u bij ons een zeer persoonlijke service verwachten, waarbij we uw wensen en professionele inbreng waarderen en de tijd nemen om voor u de beste oplossing te vinden. Als u eenmaal de juiste RVS wormwielkast heeft gevonden, wordt deze bovendien snel geleverd. Wilt u meer weten over welke wormwielkast uw machines laat snorren? Bel +31 (0)71 409 2 409 of mail gerust naar info@dertec.nl. voor een vrijblijvend informatiegesprek of een offerte. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.