info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

Topkwaliteit spindel elementen voor veilig tillen en positioneren

Spindels zijn een zeer betrouwbaar instrument om zware ladingen, zoals machines, te tillen en nauwkeurig te positioneren zelfs onder een hellende hoek. De keuze van de juiste spindel elementen en juiste assemblage zijn van cruciaal belang voor het functioneren en de levensduur van de spindel. Bij Dertec vindt u een groot assortiment spindel elementen en kunnen wij u deskundig adviseren over de juiste assemblage van de spindel binnen uw machinepark.

Voordelen van hoogwaardige spindel elementen

Zonder enige remsysteem of blokkeermechanisme kunnen spindels een zware lading, zoals een machine of transportband heffen en nauwkeurig positioneren. Door de keuze van de juiste spindel element kan deze positie langdurig behouden blijven en toch ook eenvoudig aangepast worden. Zo heeft u betrouwbaarheid en flexibiliteit ineen. Ondanks het weinige onderhoud dat de spindel elementen vergen heeft u zo een duurzame en zeer veilige manier van heffen en positioneren. De bediening van spindels is eenvoudig.

De juiste spindel elementen voor duurzame spindel

De werking van de spindel is volledig afhankelijk van de keuze van de juiste spindel elementen. Deze spindel elementen moeten bovendien precies op de juiste positie gebracht worden tijdens de assemblage van de spindel. Als dit niet helemaal juist gebeurt kan bij een zware lading een zijwaartse belasting ontstaan. Hierdoor zal de spindel op den duur niet meer goed werken. Om ervoor te zorgen dat u duurzaam plezier heeft van uw spindel heeft Dertec een uitgebreid assortiment topkwaliteit spindel elementen, die uitgebreid getest worden.

Advies bij onderhoud en assemblage van spindel elementen

De vakbekwame medewerkers van Dertec nemen de tijd om van u precies te horen waarvoor u de spindel elementen nodig heeft en zo tot een deskundig advies te komen over de juiste spindel elementen voor uw specifieke situatie. Zij kunnen u ook adviseren over de assemblage, de positionering en de toepassing van de spindel. De spindel elementen zijn onderdeel van een compleet hoogwaardig pakket aan aandrijftechniek voor machinebouw en conveyortechniek, zoals conveyor parts, RVS motoren, RVS reductoren en RVS variatoren. Wij helpen u graag om de aandrijving van uw machinepark en interne transportsysteem tot in de puntjes te regelen. Voor advies over spindel elementen en onze andere producten kunt u bellen naar +31 (0)71 409 2 409 of mailen naar info@dertec.nl.